RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter Ole Brumm-løsninger

22. september holdes seminar om Alnabruområdet. En rekke sentrale personer er på plass.

ALNABRU: Seminaret holdes på Quality hotell 33 i Østre Aker vei, og har fått tittelen "Alnabruterminalen og Alnavassdraget samspill eller konflikt?". Det er Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), Natur og Ungdom (NU) og Landsorganisasjonen i Norge (LO) som har tatt initiativet. De stiller spørsmål om det fins Ole Brum-løsninger for ulike behov i Groruddalen, som både er Norges transportnav og mest folkerike dalføre. Kan man ivareta både innbyggere, næringsliv og klima?

Hensikten med seminaret er å påvirke debatten før stortingsmeldingen om Nasjonal Transportplan (NTP) blir fremlagt i desember, og reguleringsplaner for terminalen blir lagt ut høsten 2008.

En rekke sentrale politikere, som Merete Agerbak-Jensen, Rune Gerhardsen, Ola Elvestuen og Tone Liss Birkelund, vil delta. Det vil dessuten komme representanter fra Samferdselsetaten, Statsbygg, Plan- og bygningsetaten, Statens vegvesen, Jernbaneverket, Oslo Havn, Alnaelvas venner, og flere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere