RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter Sigrid i helgen


SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16). FOTO: PRIVAT/SCANPIX
SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16). FOTO: PRIVAT/SCANPIX Foto: Foto: Privat/Scanpix
Letingen etter Sigrid fortsetter med to ukentlige aksjoner. Søndag er det oppmøte klokken 12 på Østensjø skole.

ØSTENSJØ: Fortsatt står politiet og de frivillige uten spor etter Sigrid Giskegjerde Schjetne som forsvant like etter midnatt til 5. august da hun var på vei hjem fra en venninne.Flere tusen frivillige har daglig vært ute og lett etter den savnede jenta. Fra denne uken legges strategien om med to ukentlige søk. Oppmøte er på Østensjø skole klokken 17 på onsdager og klokken 12 på søndager. De frivillige vi da deles inn i grupper som så drar ut og leter manngard.

ALT OM SIGRID-SAKEN

Samler frivillige

Aksjonsgruppen rundt familien Giskegjerde Schjetne ønsker også å opprette en beredskapsliste som kan rykke ut på kort varsel.

– I tillegg, og for raskt å kunne følge opp råd og innspill, ønsker vi å etablere en liste over personer som kan møte ved behov de andre dagene i uken og på kortere varsel, skriver Gjermund Eide som er familiens talsmann.

Det er mulig å melde seg på denne beredskapslisten gjennom nettsiden www.finnsigrid.no.

Dusør

I forrige uke gikk familien til den savnede jenta ut med lovnad om en dusør på 950.000 kroner til den eller de som kommer med tips som bidrar til at hun blir funnet. Pengene er stilt til rådighet av anonyme givere.

Så langt har ikke dusøren ført til noen tipsflom. Politiet har fått over 2000 tips i saken, og en del av dem etter at dusøren ble utlovet.

Onsdag formiddag kunne politiet meddele at det ikke var noen nytt i Sigrid-saken. Etterforskningen fortsetter med full kraft.

Onsdag var familien og bistandsadvokat Harald Stabell i møte med politiet for å få svar på en rekke spørsmål de har rundt etterforskningen.

Torsdag foretok politiet en rundspørring i nabolaget til Sigrid Giskegjerde Schjetne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere