Leter etter talenter til helga

SØKER TALENTER: Røa-jentene inviterer til talenthelg for jenter mellom 13 og 17 år.

SØKER TALENTER: Røa-jentene inviterer til talenthelg for jenter mellom 13 og 17 år. Foto: ARKIVFOTO

– Vi gjør dette fordi vi er opptatt av at jentene i nærområdet skal få noen å se opp til på kvinnefotballsiden, sier Røa-spiller Marthe Braavold Johansen.

RØA: Sikler du på en plass på Norges beste damefotballag en gang i fremtiden, har du mulighet til å vise deg frem fredag, lørdag og søndag. I hvert fall hvis du er mellom 13 og 17 år og er villig til å betale 1400 kroner.

Del på Facebook

Jentene er med

Det blir en hendelsesrik helg for Røa-jentene. I tillegg til den potensielt gullavgjørende kampen lørdag, skal de ha en svært sentral rolle i talentjakten hele helgen.

– Vi jentene skal delta hele helgen både foran og i kulissene. Det er vi som skal holde treningene, bortsett fra lørdag grunnet vår egen kamp, og alle skal være med på pizzaspisingen lørdag kveld og foredraget med Dagfinn Enerly på søndag, forteller Braavold Johansen.

Hun minner om at det var fem Røa-spillere med i VM denne sommeren, i tillegg til mange spillere på aldersbestemte landslag.

– Vi har derfor mye kompetanse og erfaring og kan lære disse jentene om hvordan de skal bli bedre sportslig sett og hvilke holdninger som kreves for å bli gode. I tillegg vil vi at de skal bli bedre kjent med oss og derfor inviterer vi de til å spise pizza med oss etter kampen, som kan være gullkampen, sier hun.

– Foredraget med Dagfinn Enerly er vi veldig fornøyde med å ha få med på agendaen, da hans historie kan være en tankevekker for alle og bidra til å få litt perspektiv på livet.

Noe for deg?

Les mer om talenthelgen og hvordan du melder deg på:

www.dynamitegirls.no.

Det er begrensede plasser – så vær rask med å melde deg på. Det er førstemann til mølla!

Ved eventuelle spørsmål ta kontakt på e-post eller telefon 91 10 72 88/ 99 23 28 60.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.