RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Let’s twist again!»


Arrangementsansvarlige fra Hovseterhjemmet.
Arrangementsansvarlige fra Hovseterhjemmet. Foto: Foto: Alexandra Løvås Gonzalez
Like sikkert som gule blader på trærne er en hel uke viet kulturen på Hovseterhjemmet.

HOVSETER: – Sølvguttenes ungdomsgruppe, under ledelse av Frikk Heide-Steen, fikk gleden av å åpne «Kulturdagene 2010». Det ble en flott opplevelse for alle, og var en konsert gitt til oss av Røa Lions, forteller kvalitetsleder ved Hovseterhjemmet, Arne Harlad Foss.

Kveldskonserter

Gjennom uken var det konserter på kveldstid og turer til både Oslo Rådhus og Teknisk Museum på Kjelsås.

– I tillegg har vi vært så heldige å få ha utstillingen «Da vi ble moderne» hengende hos oss, utlånt fra Oslo Bymuseum, sier Foss.

Torsdagen var også i år hoveddagen. På plakaten stod festmiddag på hver enkelt avdeling med besøk av representanter fra Hans Majestet Kongens Garde. Etter festmiddagen var det duket for dansefest med 60-tallet som inspirasjonskilde. Birgits Husband spilte opp til dans og alle fikk luftet dansefoten. Det ble danseoppvisning ved Boogie Woogie-danserne Caroline Bockelie Johnsen og Øyvind Toftegaard.

Talentiade på eldredagen

Markering av FN’s internasjonale eldredag ble gjennomført på fredag med marsipankake og lokal talentiade.

– Det er moro og inspirerende å se at vi har så mange kreative sjeler blant våre beboere og medarbeidere. En hel kulturuke er en krevende ting å arrangere, men samtidig ser vi at dette bygger relasjoner og gir gode felles opplevelser for både beboere og medarbeidere, sier daglig leder Line Ida K. Hagen og overbringer samtdidig en stor takk til H.M.K. Garde, Røa Lions og Meklenborg barnehage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere