RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett for Lions å selge tulipaner


Lørdag sto tulipaner i fokus for Lions-klubbene. På Bøler ble det også underholdning. Trubadur Bjørn Zarbel spilte og sang mens Per Sundkøien, Tore Gulbrandsen og Per Sætre solgte tulipaner og fortalte om Lions‘ rus-aksjon.
Lørdag sto tulipaner i fokus for Lions-klubbene. På Bøler ble det også underholdning. Trubadur Bjørn Zarbel spilte og sang mens Per Sundkøien, Tore Gulbrandsen og Per Sætre solgte tulipaner og fortalte om Lions‘ rus-aksjon. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen $PHOTOHEADER_ON$$PHOTOHEADER_OFF$
Når Lions-medlemmene på våren rykker ut med sine tulipan-buketter, er det ikke vanskelig å få solgt dem.

Bøler/Nordstrand: – Tulipanaksjonen har nå blitt så kjent og er så lett å markedsføre, at det ikke er vanskelig for oss når vi er ute, sier Ketil Stuan som er Lions soneleder i våre tre bydeler.

Del på Facebook

Les også: Vil etablere Lions-klubb på Mortensrud

– Derfor gikk det veldig greit da vi var ute på lørdag. Dette er jo som 17. mai for Lions-medlemmene.

Tulipanaksjonen er Lions-klubbenes aksjon mot rus og narkotika.

– Dette er en del i vårt rusmiddelarbeid som vi mener gir godt resultat blant barn og unge, sier Stuan.

– Med de midlene vi får inn på tulipansalget kan vi gjøre mye. Vi i Nordstrand-klubben har nå vært i kontakt med alle skolene og informert. Det er om å gjøre å komme tidlig inn. Derfor jobber vi både i barnehager og på skoler.

Les også: Lions slapp inn i Englands «aller helligste»

Lørdagsaksjonen

Noen klubber nøyer seg med bare selve tulipan-salget. Andre gjør mer ut av det.

På Bøler f.eks. hadde klubben inntatt kjøpesenteret, og med trubadur Bjørn Zarbel til å underholde og mange medlemmer til å selge, fikk man både penger i kassen, og trakk folk til aksjonen for å fortelle om formålet.

På Sæter, hvor det lørdag forøvrig var lite folk ute, hadde klubben fått låne den gamle velkjente T-Forden til Harald Fadum. Her sto den og putret, og spesielt barn syntes det var gøy å se at man kan koke pølser på en bilmotor.

Les også: Lions søker vertsfamilier til sommerens leir

Rekrutering

Tulipanaksjonen ble også benyttet til å rekrutere nye medlemmer. For det er jo ikke til å skjule at gjennomsnittsalderen blant Lions-medlemmene begynner å bli ganske høy. På Søndre Nordstrand har det derfor de senere dager blitt arbeidet for å få igang en ny klubb på Mortensrud. Til neste uke skal det være informasjonsmøte om ny- etableringen (se egen sak).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere