RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett match for Høybråten

Høybråten vant lett mot et svakt Centrum Tigers-lag. Nå er det kun Ullern som står mellom dem og seriemesterskapet.

Lørenskog: I en kamp fullstendig frarøvet all dramatikk, vant Høybråtens kvinnelag over Centrum Tigers med hele 79-41. Jentene fra Groruddalen begynte kampen sterkt og det tok ikke så langt tid før de kom opp i en komfortabel føring. Halvveis i første periode ledet Høybråten med hele 11 poeng.
Begynnelsen av andre periode var den beste for Centrum-spillerne, som nå kunne vise seg mer fram. I åpningsminuttene var spillet noe mer jevnt og ga et ørlite håp om noe spenning i den andre omgangen. Høybråten-spillerne klarte etter hvert å ta seg sammen og øke ledelsen ytterligere. Det sto 55-29 på tavla da kampen var halvspilt.
Vi spilte meget dårlig i den andre perioden. Vi var ukonsentrerte og spilte ikke slik vi pleier, sier Høybråtens trener Martin Raz.
Den tredje perioden var en ren maktdemonstrasjon fra Høybråtens side. Forsvaret fungerte nesten fullkomment, slik at Centrum klarte å skåre kun skarve 7 poeng i denne omgangen. Treneren Raz var meget fornøyd med spillernes innsats i en omgang som i all hovedsak var avgjørende for kampens endelige utfall.
Tredje omgang var desidert den beste omgang vi har spilt i dag. Jeg er fornød med alle spillerne. Det jeg er spesielt glad for er at vi hadde en komfortabel ledelse slik at alle fikk være med og spille.
I sluttminutene av kampen hadde Høybråten mulighet til å gå i over 40 poengs ledelse men klarte ikke å utnytte mulighetne.
Håper på seriemesterskapet
Neste kamp for Høybråten er bortekamp mot Ullern. Det er mye som avhenger av utfallet av denne kampen i følge Raz.
Ullern er det laget som er den sterkeste konkurrent i kampen om seriemesterskapet. De har vunnet mot oss to ganger, mens vi har en seier mot dem. Vinner vi neste kampen er sjansene for å vinne mesterskapet store.
Det er kun vinneren av 1. divisjon for kvinner som spiller NM. Høybråten vant serien i fjor og endte som nummer 5 i NM. Laget har samme ambisjoner for denne sesongen.
Det er moro å spille mot eliteserielag og jeg mener at jentene har fortjent det. Fjorårets plassering var en stor suksess og vi har lyst til å gjøre det igjen. Kampen som avgjør mye er i neste runde mot Ullern og det er en kamp som vi går til for å vinne, sier Raz.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere