Lett match for Koll

Kaptein Martin Bahr legger opp til en smash for Eivind S. Ingebretsen.

Kaptein Martin Bahr legger opp til en smash for Eivind S. Ingebretsen. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Koll tok sin første seier for året hjemme mot Tromsø lørdag.

Koll vant meget fortjent hjemme mot Tromsø. Her er det f.v. Øivind Wergeland, Petter Bjørbæk, Martin Bahr og Lars Lehre Løvberg som gratulerer hverandre etter et vunnet poeng. Foto: FOTO: Thomas Granerød

Koll - Tromsø 3-0 (25-20,25-20,25-18)

KRINGSJÅ: I sin fjerde kamp kom endelig den første seieren til Koll sine herrer i Eliteserien.

– Det var deilig med en seier nå etter at vi har tapt de tre første kampene i årets serie, men disse var mot lagene som tok gull, sølv og bronse i fjor, sier lagkaptein Martin Bahr til Nordre Aker Budstikke.

Full kontroll

Koll hadde full kontroll mot Tromsø og vant meget fortjent med 3-0 i sett. Skal laget oppnå sitt noe hårete mål om en tredjeplass denne sesongen, er Tromsø et lag som absolutt bør slås;

– Viktig å få denne seieren og det er riktig at det er mot slike lag som Tromsø at vi skal ta poengene våres, men etter jul så er målet å begynne å matche de beste lagene også, en tredjeplass drømmer vi om, men en fjerdeplass er godkjent, fortsetter kaptein Bahr.

Hva er du mest fornøyd med ved denne kampen?

– Vi server godt og satte gode blokker, det ga oss masse selvtillit utover i oppgjøret - selvtillit som vi skal ta med oss videre i de neste kampene, avslutter Martin Bahr til Nordre Aker Budstikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.