RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lett match for Ullern

NTNUI hadde ingenting å stille opp med i Ørakerhallen og ble et lett bytte for Ullern 56’ers - som vant 80-38.

Ullern: Hjemmelaget Ullern dominerte totalt i alle spillets faser i søndagens oppgjør mot NTNUI og vant med høyst komfortable 80-38.

Med bare tre kamper igjen av årets grunnserie kunne Ullern benytte søndagens kamp til å terpe på oppgaver som venter i det kommende sluttspillet.

– Ja, det var en kamp der vi kunne tillate oss å øve på saker og ting som vi må forbedre før sluttspillet starter, sier Therese Häger (24) til Ullern Avis.

Går for gull

Ullern innehar en fjerdeplass i eliteserien, noe som Häger ikke liker å være bekjent av;

– Nei, det er ikke bra og vi kan ikke være fornøyd med en fjerdeplass i serien - ergo går vi for gull i sluttspillet, sier kampens beste spiller med et stort smil.

Tilbake fra USA

Häger er en særdeles viktig brikke i Ullern 56’ers og hennes retur fra USA er meget kjærkommen før det nevnte sluttspillet;

– Jeg kom tilbake til Norge i oktober etter fire år i USA og det føles godt å spille for Ullern igjen, nå skal vi fortsette å jobbe hardt fremover og kanskje kan den innsatsen krones med gull, avslutter Häger til Ullern Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere