RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lette etter forsvunnet venn


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En noe bedugget kameratgjeng klarte etter sankthansaften å miste en kamerat på strekningen mellom Hauketo og Klemetsrud. Les mer om dette og andre hendelser fra politiloggen.


Skremte bort innbruddstyv

NORDSETER: Klokken 11.09 tirsdag fikk politiet en telefon fra en mann bosatt i Ekebergveien på Nordseter. Han hadde oppdaget en mann som holdt på å bryte seg inn gjennom hoveddøra på huset han. Tyven stakk da han ble oppdaget. Politiet søkte i området men fant ikke mannen. Låsen på døren ble ødelagt i innbruddsforsøket. Gjerningsmannen er beskrevet til å ha østeuropeisk utseende, 160–165 cm høy, kort mørkt hår, ubarbert, cirka 30 år og hadde med seg en liten ryggsekk.

 

Uten førerkort

TRASOP: En 29 år gammel mann er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stanset i Hellerudveien tirsdag klokken 18.18. Mannen hadde først forsøkt å stikke fra politiet.

 

Innbrudd

BEKKELAGET: Like etter klokken 19 tirsdag fikk politiet melding fra en bolig i Granveien. I løpet av dagen hadde ubudne gjester vært på besøk. Innbruddet ble oppdaget da huseierne kom hjem. Det er uklart hva som er stjålet, men politiet har gjennomført åstedsundersøkelser.

 

Dyr «handletur»

LAMBERTSETER: En polsk statsborger ble klokken 19.40 tirsdag tatt for nasking på Rema 1000 i Cecilie Thoresens vei. Mannen hadde stjålet varer verdt 600 kroner. Han ble kjørt i sentralarresten hvor han fikk et forelegg på 3.000 kroner som han vedtok.

 

Skapte sankthanskø

RYEN: Klokken 16.47 onsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke på sydgående E6 ved avkjøringen til Sandstuveien. Meldingen gikk ut på at en førerløs bil hadde kollidert. Bilen var ikke førerløs, men politiet mistenker at føreren hadde fått et illebefinnende før han kolliderte i siden på en bil og bakenden på en annen. Føreren ble kjørt til Legevakten. Ingen andre kom til skade, men det var mindre materielle skader på bilene. Ulykken skapte lange køer for dem som skulle farte ut til sankthansfeiring.

 

Tre til legevakten

BJØRNDAL: Klokken 19.40 onsdag kom en patrulje fra trafikkavsnittet over en trafikkulykke i krysset Slimeveien/Ljabruveien. To biler med til sammen tre personer i var involvert i ulykken. Hendelsesforløpet er noe uklart. Alle de tre involverte personene klagde over smerter og ble kjørt til Legevakten for sjekk. Bilene ble tauet.

 

Tauet bort tre biler

HVERVENBUKTA: Klokken ti sankthansaften kom politiet over tre biler som sto på handikapparkeringen i Hvervenbukta. Alle bilene var utenlandskregistrerte og tilhørte omreisende irske asfaltarbeidere. Bilene ble tauet bort og skiltene klippet på grunn av manglende forsikring.

 

Lavvo brant ned

STENSRUD: Like etter midnatt til torsdag fikk politiet melding om at en lavvo sto i brann i Stensrudåsveien. Da politiet kom fram var lavvoen nedbrent og ingen personer var å se i området. Brannårsaken er ukjent.

 

Innbrudd i bedrift

BRYN: Tyver tok seg inn gjennom et vindu til Fabo As i Fyrstikkbakken natt til torsdag. En vekter oppdaget innbruddet og meldte fra til politiet klokken 02.07. Det er ikke kjent hva som ble stjålet.

 

Mistet kamerat

HAUKETO/KLEMETSRUD: En noe bedugget kompisgjeng var ved tretiden natt til torsdag på tur gangveien mellom Hauketo og Klemetsrud. På veien klarte de å miste en kamerat. Guttene hadde søkt langs gangveien, men kunne ikke finne gutten. Politiet ble tilkalt og søkte også langs gangveien. De dro også til guttens bopel i Godheimveien hvor han ble funnet i god behold.

 

Lastebil stakk fra ulykke

MOSSEVEIEN: En bilfører ringte politiet klokken 12.21 torsdag. Han hadde kjørt på Mosseveien og ved Ulvøybrua var han blitt påkjørt av en lastebil som bare kjørte videre. Han mente at lastebilen kanskje ikke hadde merket påkjørselen. Politiet fikk stanset lastebilen ved Tusenfryd hvor de to førerne møttes og fikk skrevet skademelding.

 

Bråkte på legekontoret

ORMSUND: En 40 år gammel kvinne ble pågrepet og kjørt i arresten etter at hun lagde bråk og stjal en del gjenstander fra personer på legekontoret i Ormsundveien. Politiet fikk melding klokken 15.45. Kvinnen var da mistenkt for å ha stjålet en mobiltelefon fra noen på legekontoret og for å ha tatt med seg noen gjenstander fra en bil som sto utenfor. Gjenstandene ble funnet på kvinnen som ble kjørt i arresten.

 

Pågrep voldsoffer

OPPSAL: 20.33 torsdag fikk politiet melding om at en mann var slått ned på Oppsal T-banestasjon av noen andre passasjerer. Da politiet og ambulansen kom til stedet fant de mannen som hadde en solid sprukket leppe. Noen gjerningsmann ble ikke funnet, men det viste seg at mannen var etterlyst av politiet i Hedmark. Det ble også funnet noe narkotika på han. Offeret ble derfor pågrepet og kjørt via Legevakten til sentralarresten.

 

Uklar identitet

HOLMLIA: En mann fra Kosovo ble torsdag i halvtitiden på kvelden stanset i en bil i Grensestien. Mannen kunne ikke fremvise gyldig førerkort eller annen identifikasjon. Han hevdet at han hadde lovlig oppholdstillatelse i Sverige, men da dette ble sjekket kunne de ikke finne noen som matchet navnet mannen oppga. Mannen ble pågrepet og kjørt i arresten. Han er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og for brudd på utlendingsloven.

 

Tatt med hasj

LAMBERTSETER: Klokken ti torsdag kveld kontrollerte politiet tre personer i en leilighet i Langbølgen. Det ble funnet mindre mengder hasj. En 24 år gammel mann er anmeldt for besittelse, mens en 18 og en 20 år gammel mann er anmeldt for bruk av hasj. Ingen av mennene ble pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere