RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lette etter mann med blod i ansiktet

En bil kjørte av veien og landet på taket ved Grünerhallen tirsdag ettermiddag. Sjåføren stakk fra stedet med blod i ansiktet.

GRÜNERLØKKA: «Nødetatene er på vei til Schleppegrells gate/Christies gate. Bil som har kjørt av veien og rullet rundt» skrev politet på Twitter klokken 16.18 tirsdag ettermiddag.

– Det er en bil som har gått rundt, og en eller mulig to personer som har forlatt stedet, opplyser operasjonsleder Tor Gjøkling til dittOslo.no.

Det skal være den mannlige føreren som har stukket fra stedet til fots. I følge politiet har vitner sett av han hadde blod i ansiktet. Det kan også ha vært en kvinne med i bilen da den kjørte av veien og rullet rundt. Også hun forlot ulykkesstedet.

– Vi vil gjerne få kontakt med disse personene, sier Gjøkling.

Politiet vet ikke hva som har skjedd i forkant av hendelsen, der bilen kjørte av veien og rullet ned på idrettsplassen ved Grünerhallen. Ingen andre er meldt skadet i hendelsen.

Politiet lette etter de to personene i området i ettermiddag, men klokken 17.30 skriver de på Twitter at «Mistenkt bilfører er ikke funnet så langt. Vi er ferdige på stedet. Etterforskning overtar».

LES OGSÅ:

Brann i buss på Majorstuen

Kjedekollisjon på Østre Aker vei

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere