*Nettavisen* Nyheter.

Levende jazz på Persia

Hver søndag fremover blir det jazz på Persia på Røa. Denne søndagen frister Just Friends of Jazz med populære hits fra cool-jazzens gull- alder.

Røa: Melodisk og swingende gjenhør med jazz slik den ble fremført på 50- og 60-tallet. Det er hva du kan vente deg, dersom du finner veien til Persia i Røa-krysset søndag ettermiddag.
- Det er mange som har ønsket seg levende, klassisk jazz her i området, forteller Erik Wego, som spiller trommer i Just Friends of Jazz, som har tatt initiativ til søndagsarrangementet.
I tillegg til Wego består bandet av Terje Svendsen, lærer på Hovseter skole, Gunnar Jordfald, Helge Ålefjær og Erik Strandberg.
- Førstkommende søndag spiller vi, men det vil bli forskjellige band hver søndag fremover, opplyser Wego, som er glad for at Persia stiller sine lokaler til disposisjon.
- Lokalet passer perfekt med scene og lydanlegg. Dessuten har de kjempegod mat der. Dette er det perfekte stedet å avslutte søndagsturen, mener Wego.
Han oppfordrer alle jazzglade mennesker til å ta turen til Røa mellom klokken 15.00-18.00.
- Vi håper å utvide vennekretsen og kan love en hardtswingende festkveld med lekende arrangementer av jazzklassikere som dessverre altfor sjelden blir fremført live.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag