*Nettavisen* Nyheter.

Lidl til vest

Den tyske matvaregiganten Lidl er på vei inn i Oslo vest.

Selv om Lidl har som policy å kommentere "ingen kommentar" på forespørsel om etableringer, kan eiendomssjef i Lidl, Frank Sulebakk, bekrefte at Oslo vest er et interessant område for Lidl.
- Vi ønsker å etablere oss i hele Oslo, hvor Oslo vest er en del av dette. Vi ser etter områder hvor folk handler og med god tilgjengelighet.
- Vi har hørt at Skøyen er et interessant område for Lidl.
- Det er mange knutepunkter i Oslo som er interessante, sier Sulebakk.
- Er det tomter i vårt område som peker seg ut. Vi vet blant annet at dere har vært i møte med Njård idrettsforening i forbindelse med deres hallprosjektplaner.
- Dette er bare ett av mange møter. Vi er i samtaler med mange vedrørende etablering i Oslo. Vi kommer ikke til å si noe konkret om våre etableringer før alt er avklart med alle parter som er involvert i en slik prosess.
- Lidl er kjent for at de holder fast ved sin egen arkitektur, men i forbindelse med stadionparken i Stavanger har dere gjort et unntak. Det er planer om flere idrettshaller i Oslo vest. Er dette interessant for dere, eventuelt å være med å finansiere denne type prosjekter mot å få drive forretning i tilknytning til disse?
- Vi ser på alle muligheter for etablering. Vi kan tilpasse oss der det trengs. Etablering i forbindelse med en hall er situasjonsbetinget. Her må vi blant annet sette oss ned sammen med kommunen og se på løsninger.
- Hvor mange forretninger har dere planer om i Oslo?
- Vi jobber natt og dag for å etablere oss i Oslo og antallet forretninger er bestemt ut fra hvor mange det er behov for, sier Sulebakk, som kan opplyse om at 42 forretninger hittil er etablert i Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag