RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Like aktuelt nå


Ola Elvestuen (V) står midt i det området i Konventveien som er regulert til friområde. Han er bestemt på at her skal det bli grøntareal og Konventveien stenges. 
Foto: Vidar Bakken
Ola Elvestuen (V) står midt i det området i Konventveien som er regulert til friområde. Han er bestemt på at her skal det bli grøntareal og Konventveien stenges. Foto: Vidar Bakken
Ola Elvestuen (V) er klar på at reguleringen for Konventveien skal gjennomføres.

HOFF: Det å følge opp reguleringen for Konventveien er like aktuelt nå som da reguleringsplanen ble vedtatt. Oppgraderingen av Hoffsveien er oppfylt etter forutsetningene. Vi må ta saken opp igjen på politisk nivå, slik at vi får gjennomført reguleringen. Nå som jeg er blitt oppmerksom på forholdene vil jeg sette dette på sakskartet i byutviklingskomiteen, sier leder av byutviklingskomiteen i Rådhuset Ola Elvestuen.

Han understreker at plan- og bygningsetaten ikke kan overprøve en reguleringsplan som er vedtatt av bystyret.

Riktignok er det for eksempel gamle veireguleringer som aldri blir gjennomført, men her det snakk om å knytte friområdene sammen. Et sammenhengende grøntareal har som konsekvens at Konventveien stenges. Jeg ser dette som et viktig miljøtiltak lokalt, som vil være en bedring av nærmiljøet, ikke minst på grunn av trafikken, sier Elvestuen.

Han vil undersøke om det er midler til å gjennomføre opparbeidelse av veibanen til grøntområde.

Hvis ikke, vil dette komme inn i forbindelse med budsjettsamtalene til høsten. Saken vil uansett bli behandlet i komiteen rett etter sommerferien, sier Elvestuen.

Han gir ros til det lokale initiativet.

En ting er beboerne i området som har gjort oppmerksom på den manglende gjennomføringen av reguleringen. Samtidig skal de lokale folkevalgte i bydelsutvalget ha ros for at de har tatt tak i saken. Det viser at lokaldemokratiet fungerer og hvor viktig lokale vurderinger er, sier Elvestuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere