Like blide tross tap

Lille Tøyens lagkaptein Fam Leborg (t.h.) fremstod som et strålende eksempel på at det er lov å smile også i motgang.

Lille Tøyens lagkaptein Fam Leborg (t.h.) fremstod som et strålende eksempel på at det er lov å smile også i motgang. Foto: Foto: Thomas Granerød

Lille Tøyen gikk på et 3-0 tap i sin åpningskamp under årets Norway Cup, men imponerte allikevel med topp laginnsats og mange blide ansikter.

VALLE HOVIN: – Vi tapte denne kampen fortjent, men jeg er allikevel meget godt fornøyd med alle jentene sin innsats, sier lagkaptein Fam Leborg etter at Lille Tøyen tapte 3-0 for FFA/Vietnam.

Noen hakk vassere

Jentene fra Vietnam vartet opp med kjapp angrepsfotball og var det klart førende laget i den første omgangen - laget tok også pause på ledelsen 2-0.

– Vi skjerpet oss betraktelig etter pause og klarte å få løftet hele laget høyere i banen, bare så synd at vi ikke klarte å putte ballen i mål, fortsetter Fam til Østkantavisa, som sammen med resten av Lille Tøyen måtte se enda et vietnamesisk mål trille inn.

– Jeg er allikevel godt fornøyd selv om det ble tap med 3-0. Hele laget jobbet hardt og vi skal i hvert fall ikke tape flere kamper i Norway Cup, avslutter lagkapteinen med et stort smil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.