RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lille Tøyens lagkaptein Fam Leborg (t.h.) fremstod som et strålende eksempel på at det er lov å smile også i motgang.
Lille Tøyens lagkaptein Fam Leborg (t.h.) fremstod som et strålende eksempel på at det er lov å smile også i motgang. Foto: Foto: Thomas Granerød

Like blide tross tap

Lille Tøyen gikk på et 3-0 tap i sin åpningskamp under årets Norway Cup, men imponerte allikevel med topp laginnsats og mange blide ansikter.

VALLE HOVIN: – Vi tapte denne kampen fortjent, men jeg er allikevel meget godt fornøyd med alle jentene sin innsats, sier lagkaptein Fam Leborg etter at Lille Tøyen tapte 3-0 for FFA/Vietnam.

Noen hakk vassere

Jentene fra Vietnam vartet opp med kjapp angrepsfotball og var det klart førende laget i den første omgangen - laget tok også pause på ledelsen 2-0.

– Vi skjerpet oss betraktelig etter pause og klarte å få løftet hele laget høyere i banen, bare så synd at vi ikke klarte å putte ballen i mål, fortsetter Fam til Østkantavisa, som sammen med resten av Lille Tøyen måtte se enda et vietnamesisk mål trille inn.

– Jeg er allikevel godt fornøyd selv om det ble tap med 3-0. Hele laget jobbet hardt og vi skal i hvert fall ikke tape flere kamper i Norway Cup, avslutter lagkapteinen med et stort smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere