*Nettavisen* Nyheter.

Like blide tross tap

Blid duo: Cesilia Synnevåg Nybø (t.h.) og Karine Bang Ritland smilte heroisk tross tap for Lille Tøyen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Ingen grunn til å deppe etter å ha tapt en fotballkamp, det beviste de sporty Korsvoll-jentene etter 0-1 for Lille Tøyen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nære på: : Karine Bang Ritland med et meget bra skuddforsøk, men dessverre for Korsvoll så reddet målvakten.

EKEBERG: Det ble en veldig jevn kamp mellom to gode lag - og det hadde ikke vært ufortjent om Korsvoll og Lille Tøyen hadde delt poengene.

– Det er klart det er litt irriterende å ikke vinne denne kampen, nå har vi tapt alle kampene våres så langt, men det er tross alt kjempemorsomt å spille fotball her under Norway Cup, stråler Cesilia Synnevåg Nybø (10).

Store muligheter

Både nevnte Cesilia og hennes lagvenninne Karine Bang Ritland (10) spilte seg frem til store muligheter og var sitt lags mest fremtredende spillere.

–Vi er jo like blide, vi spilte jo tross alt en god fotballkamp. Vi får jo nye sjanser til å vinne her på Ekeberg imorgen, men nå først skal vi på tivoli og deretter skal vi sove over på en hytte, avslutter de to blide jentene nærmest i kor.

Imponerende

Med tanke på at Korsvoll stilte med kun 10-åringer i denne 11-årsklassen - og ikke minst måtte lære seg overgangen fra å spille 5’er til 7’er fotball på meget kort tid, så er resultatene her under Norway Cup mildt sagt imponerende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag