RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Like blide tross tap


Blid duo: Cesilia Synnevåg Nybø (t.h.) og Karine Bang Ritland smilte heroisk tross tap for Lille Tøyen.
Blid duo: Cesilia Synnevåg Nybø (t.h.) og Karine Bang Ritland smilte heroisk tross tap for Lille Tøyen. Foto: Foto: Thomas Granerød
Ingen grunn til å deppe etter å ha tapt en fotballkamp, det beviste de sporty Korsvoll-jentene etter 0-1 for Lille Tøyen.

EKEBERG: Det ble en veldig jevn kamp mellom to gode lag - og det hadde ikke vært ufortjent om Korsvoll og Lille Tøyen hadde delt poengene.

– Det er klart det er litt irriterende å ikke vinne denne kampen, nå har vi tapt alle kampene våres så langt, men det er tross alt kjempemorsomt å spille fotball her under Norway Cup, stråler Cesilia Synnevåg Nybø (10).

Store muligheter

Både nevnte Cesilia og hennes lagvenninne Karine Bang Ritland (10) spilte seg frem til store muligheter og var sitt lags mest fremtredende spillere.

–Vi er jo like blide, vi spilte jo tross alt en god fotballkamp. Vi får jo nye sjanser til å vinne her på Ekeberg imorgen, men nå først skal vi på tivoli og deretter skal vi sove over på en hytte, avslutter de to blide jentene nærmest i kor.

Imponerende

Med tanke på at Korsvoll stilte med kun 10-åringer i denne 11-årsklassen - og ikke minst måtte lære seg overgangen fra å spille 5’er til 7’er fotball på meget kort tid, så er resultatene her under Norway Cup mildt sagt imponerende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere