RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lill Lindfors til Oslo Jazzfestival

Lill Lindfors kommer til Oslo Konserthus den 17. august.

OSLO: Oslo Jazzfestival feirer 25-årsjubileum, og Lill Lindfors, en av festivalens virkelig store publikumsfavoritter, vender tilbake.

Med gjester på laget

Oslo Jazzfestival har i år invitert Lill Lindfors tilbake til Oslo Konserthus sammen med Hector Bingert og Claes Crona Trio, men denne gangen er besetningen styrket med gitarist Mats Norrefalk.

Dette laget kan blant annet høres på 2010-albumet ”Crown Jewels” som er et liveopptak fra festivalen ”Musik Vid Siljan” i 2008.

USAs anerkjente jazznettsted AllAboutJazz avsluttet sin anmeldelse av albumet med følgende setning:. ”A concert to remember. Perhaps one of the best Lindfors has ever done …”

Stor artist

Oslo Jazzfestival sparer ikke på kruttet i sin beskrivelse av konserten.

– Lill Lindfors har gledet publikum i over 40 år med alt fra pop- og jazzlåter til roller i musikaler og samarbeid med symfoniorkestre. Hun har over 70 plateutgivelser bak seg og har mottatt en lang rekke utmerkelser gjennom en imponerende karriere. Suksessamarbeidet med Hector Bingert og Claes Crona Trio ble etablert i 2003 og ble en umiddelbar publikumsfavoritt både hjemme i Sverige og her i Norge, skriver de i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere