*Nettavisen* Nyheter.

Lilleaker Lions stiller ut

45 billedkunstnere og fire brukskunstnere stiller ut malerier, rosemaling, keramikk, smykker og teddybjørner denne helgen.

Lilleaker: Til helgen er det tid for Lions Clubs årlige kunstutstilling på Lilleaker. 49 billedkunstnere, rosemalere, keramikere, smykkedesignere og teddybjørnmakere stiller ut sine kunstverk på Stoppestedet. Flere av utstillerne kommer fra bydelen. Blant de mest kjente kunstnerne finner man Eva og Karl Erik Harr, Harald Kihle, Carl Nesjar, Jarl Rosseland og Inger Sitter.

I år har klubben fått med seg Rolf Thomas Thomessen på laget. Han driver Galleri Kvinnelist på Røed Gaard på Jeløya og skal stille ut seks monotypiverk. Monotypi er en av de eldste trykkteknikker, og gir ett trykk som gjør hvert bilde til en original.
Siden starten i 1974 har Lions Club Lilleaker samlet inn halvannen million kroner som er delt ut til humanitære formål. Av dette har nesten halvparten gått til diverse formål i nærmiljøet. Lilleakerklubbens 32 medlemmer kommer hovedsaklig fra Lysejordet, Bjørnsletta, Lilleaker, Furulund og Bestum.

Kunstutstilling er én av flere aktiviteter som klubben organiserer i arbeidet med i skaffe midler som uavkortet benyttes til veldedige formål. Klubben har som siktemål å løse oppgaver i lokalmiljøet, men man bidrar også med økonomisk støtte til prosjekter andre steder i landet og til internasjonalt hjelpearbeid. Nasjonalt er forebyggende narkotikabekjempelse, drift av helsesportsentre og førerhundopplæring viktige oppgaver. Internasjonalt er arbeid mot blindhet og katastrofehjelp fremtredende arbeidsfelt.
Helgens utstilling er åpen lørdag fra klokken 10.00 til 17.00 og søndag fra 12.00 til 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag