RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lillomarka-juletre til Rotterdam


Årets Rotterdam-juletre skal felles i Lillomarka.
Årets Rotterdam-juletre skal felles i Lillomarka.
Det er tradisjon at Oslo sender juletrær som gave til London, Rotterdam og Reykjavik.

Lillomarka: Årets Rotterdam-tre skal felles i Lillomarka, rett nord for isdammen på Årvoll. Man kan parkere på p-plassen ved enden av Årvollveien, deretter er det merket frem til "juletreet".

Arrangementet er mandag 3. desember klokka 10.00. Blant annet skal ordfører Fabian Stang holde tale, den nederlandske ambassadøren skal være til stede, og femteklassingene på Årvoll skole synger julesanger.

Friluftsetaten står for det arrangementstekniske, og byr i følge kommunikasjonssjef i etaten, Anne Aakervik på "skaukaffe og noe å bite i, og folk er velkommen til å delta."

"Gavetreet" til Rotterdam, er 20 meter høyt på rot og ca. 60 år gammelt, og skal visst måtte kuttes noe for å bli passe høyt til plassen i Rotterdam.

I følge Aakervik har området hvor treet skal felles en spennende historie, og den kan man få vite mer om på mandag gjennom talen til fungerende direktør for Friluftsetaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere