RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindbäckløpet

Lindbäckløpet har vært en tradisjon ved Kastellterrassen barnehage i over tyve år. Årets løp gikk av stabelen sist fredag.

Kastellet: Barna har gledet seg veldig til dette løpet, fortalte Åse Berit Nes, daglig leder ved Kastellterrassen barnehage.

Tradisjon

Lindbäckløpet startet som et skirenn for over tyve år siden. Noen snøfattige vintre på åttitallet gjorde at løpet ble gjort om til et vårlig barmarksløp, noe som også passet bedre for barn i alle aldre.

Rundt Lindbäckdammen laget de ansatte ved barnehagen en hinderløype bestående av tauklatring, balansering på bøtter, ballkasting og før målstreken måtte barna gjennom en løype bestående av bilhjul. Etter løpet ble det utdelt medaljer som barna hadde vært med på å lage selv.

Kastellterrassen barnehage har fokus på kosthold og bevegelse, fortalte Nes og føyde til at dagens lunsjmeny bestod av grønnsakslapskaus og hjemmelaget foccasiabrød.

Barna trenger ikke pølser hver gang det er fest. Når noen har bursdag her i barnehagen så dekker vi med fine fruktfat. Barna koser seg med det, forklarte den daglige lederen.

Det var i alle fall ingen tvil om at hinderløp er tingen. Barna forserte løypa flere ganger og om man skulle være så uheldig å snuble i en sølepytt, så pytt, pytt, da fikk det bare stå til.

Her gav man alt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere