RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TALENT: Linn Eriksen ble her kretsmester i 2009.
TALENT: Linn Eriksen ble her kretsmester i 2009. Foto: ARKIVFOTO

Linn Eriksen skal delta i Ungdoms-OL

Linn Eriksen (Heming) er en av fire langrennsløpere som inngår i den norske troppen som skal til historiens første vinterutgave av Ungdoms-OL.

OSLO: Sammen med Silje Theodorsen (Kvaløysletta Skilag), Andreas Molden (Nes Ski/NTG) og Chrisander Skjønberg Holth (IF Birkebeineren/NTG) skal hun delta i Ungdoms-OL, 13.- 22. januar 2012 i Innsbruck, Østerrike.I Innsbruck vil 1059 utøvere mellom 15 og 18 år fra over 60 land konkurrere om medaljer i 63 øvelser. Idrettene er de samme som i De olympiske leker i Sochi 2014, men inkluderer også 14 helt nye øvelsesvarianter.

Linn Eriksen har ingen planer om å havne i bakleksa når hun skal representere Norge i Østerrike.

– Jeg har rett og slett lyst til å gjøre det bra - og å gjøre det bra er å komme på pallen, sier hun til Langrenn.com.

2012 starter med et brak for det unge skihåpet.

– Første konkurranse for meg er 17. januar, jeg tror vi drar 11.-12. januar, fordi hele troppen reiser samlet. Det blir veldig kult med et skikkelig mini-OL, sier Eriksen til Langrenn.com.

Les også: Linn ble kretsmester i 2009

I OL skal hun gjennom 5 kilometer klassisk, sprint i fri teknikk og miks-stafett, og hun ser frem mot denne konkurransen.

– Programmet passer meg bra. Jeg har ingen favorittdistanse. Er vel like god på alt, det varierer egentlig fra år til år. Det blir spennende med miks-stafett, der vi skal gå to langrennsløpere og to skiskyttere. På skyting kan alt skje, og derfor blir denne nye øvelsen ekstra spennende og spesiell, sier hun.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere