RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Linn skjøt 350

For første gang i karrieren skjøt ungjenta Linn G. Larsen 350 poeng, og dermed ble hun også medlem i den eksklusive "350-klubben".

Skjeberg: Det ble full uttelling for Nordstrands unge og svært lovende juniorskytter sist helg. Linn G. Larsen har lenge vartet opp med glimrende skyting, og denne gangen lykkes hun. Dette var på ingen måte uventet, men i dette stevnet var konkurranse uvanlig hard. Og hele tre juniorer klarte å skyte 35 tiere på sine konkurranseskudd.

Best av disse ble Linn med flest innertiere, og dermed vant hun juniorklassen.

Samme dag slo også Linn til i Fredrikstad. Nok en gang skjøt hun glimrende, og hun var bare en millimeter fra å skyte fullt hus igjen. Det måtte tolkning til, og den ga 349 poeng. Det holdt til seier også her.

Følg med, for denne unge skytteren får vi høre mer til i fremtiden.

Ingen maktet å hamle opp med Helge Lillekvelland i stevnet på Åsheim. Med utrolig sterke 348 poeng vant han stevnet hele to poeng foran Vebjørn Berg fra Blaker. En seier på to poeng er uvanlig mye i den knallharde konkurransen. Resultatet var da også ny rekord for den avholdte skytteren fra Nordstrand. Ny personlig rekord ble det også på Giske Bach, som skjøt 345 poeng i Fredrikstad. Giske viser sterk og stigende form, og vil nok glede oss med flere fine resultater i tiden fremover.

Nordstrand har en rekke sterke skyttere som kan hevde seg blant de beste denne sesongen.

Jens Pettersen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere