RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STARTER KLUBB: 
Finn Helge Hartmann i Lions.
STARTER KLUBB: Finn Helge Hartmann i Lions. Foto: FOTO: LIONS

Lions starter ny klubb i Nydalen

Har du lyst til å bidra i lokalmiljøet? Da vil Finn Helge Hartmann og Lions høre fra deg.

NYDALEN: Lions er nemlig i ferd med å etablere en ny klubb i Nydalen. Planen deres er å få frivillige, engasjerte og interesserte folk i området til å være med.

– Er du engasjert i barns oppvekstvilkår? Setter du pris på vennskap, medmenneskelighet og personlig utvikling? spør Finn Helge Hartmann, som er leder for etablering av nye Lions-klubber i Oslo og Bærum. Svarer du ja på disse spørsmålene mener han at Lions er noe for deg.

Lions Clubs International har 45.000 klubber og 1,35 millioner medlemmer i over 200 land. Dette gjør organisasjonen til en av de aller største på lokalt og internasjonalt humanitært arbeid.

– Oppgaven er å hjelpe våre medmennesker som har behov for bistand enten økonomisk eller på annen måte. Noen faller utenom det offentlige støtteapparat. Andre har behov for menneskelig kontakt, en hånd å holde i. Lions ønsker å støtte og hjelpe de som trenger det mest, enten i egen regi eller gjennom bidrag til lokale lag og foreninger, sier Hartmann.

Han inviterer interesserte til å møte på Lions’ kontor i Ensjøveien 18 torsdag 9. juni kl. 17.30, eller ta kontakt på tlf. 90540218/48602908 eller på e-post.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere