*Nettavisen* Nyheter.

Lite håp om slutt- spillplass

I søndagens kamp måtte det unge laget fra Ammerud gi tapt mot en langt mer erfaren motstander fra Bergen.

Ammerud: Ammerud basket tapte 63 - 73 mot Hop fra Bergen i søndagens hjemmekamp. De unge gutta fra Ammerud møtte et mer rutinert og tyngre lag.

Skjennepreken

Ammerud startet kampen godt. Før Hop var kommet i gang hadde hjemmelaget tre topoengere i kurven. Men utover i de to første omgangene ble det enveiskjør fra Hops side. 49-58 til pause.
Etter hvilen var det et skjerpa Ammerudlag som kom på banen, og hold følge med Hop helt til slutt.
Vi lærte mange nye stygge ord i pausa, sikkert fortjent. Vi har problem med å spille bra når vi ligger under, og det har skjedd hele sesongen, sier Efrem Russom etter kampen.
Han mener også at laget har mange unge spillere som mangler erfaring og som fort blir litt usikker når en ligger under.

Ungt lag

Ammerud er et ungt lag. Mange av de med lengst erfaring forsvant etter fjorårssesongen.
Hop er et av de beste lagene i serien, og når de fleste på Ammerud er juniorer, så det blir stor forskjell på alder og erfaring, sier trener Kelvin Joe Woods.
På spørsmål om hva som skjedde i pausa, rister treneren på hodet og ler.
Gutta klaget for mye på dommeren i 1. omgang. De glemte helt å spille basket. De fikk en skikkelig skjennepreken. Jeg brukte vel ord og uttrykk som de ikke er vant med at jeg bruker, sier Kelvin Joe Woods.
Ellers er treneren stolt over guttene som holder en 5 plass i serien til nå. Han tror sjansene for sluttspillplass er små.
Hvis vi vinner våre tre siste kampene, og 3B taper sine, så er det en mulighet. Sjansen er liten, men man vet aldri, sier Kelvin Joe Woods. Neste fredag er det siste hjemmekamp. Da møter Ammerud NTHUI fra Trondheim.Nummer 7 Nourdin Tahar med 22 poeng var Ammeruds mestscorende på Søndag

Ammeruds lag:
4 Mussie Russom, 5 Efrem Russom, 6 Julio C. Moreno, 7 Nourdin Tahar, 8 Ifiok Adadada, 9 Jonas Anshet, 10 Olliver Mofazadon, 11 Debis Diaz, 12 Thomas Ble,
13 Ole Bjarmann, 14 Omid Rashidi, 15 og kaptein Salim Tahar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.