RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lite påskekrim


Rolig: Politiet melder om en ganske rolig påske. ARKIVFOTO
Rolig: Politiet melder om en ganske rolig påske. ARKIVFOTO
Politiet var ikke arbeidsledig i påsken i våre bydeler. – Men generelt var påsken rolig, sier Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon.

BYDEL VESTRE AKER: Påskedagene trekkes ofte frem som en høytid for innbrudd. Ordenssjef Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon er ikke helt enig.

– I påskeuken ble det anmeldt seks innbrudd i områdene Vinderen, Slemdal og Sogn. De siste dagene har det i tillegg kommet inn meldinger om flere innbrudd i Oslo vest. Men dette er ikke mer enn normalt. I påsken prioriterte vi forebygging av innbrudd med kontroll av biler og personer i distriktet. Vi håper og tror det hadde en viss forebyggende effekt, sier Kaldal.

Pågripelser

Det ble også gjort 11 pågripelser i bydelene Vestre Aker, Ullern og Nordre Aker. Folk ble brakt inn for forhold som narkotika, innbrudd, biltyveri, promillekjøring og ordensforstyrrelser.

– Påsken var rolig, men det er ikke sånn at vi ikke hadde noe å gjøre, sier Kaldal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere