*Nettavisen* Nyheter.

Lite problemer etter trafikkomlegging i Bjørvika

LITE KØ: Det har ikke vært det forventede kaoset i morgentimene i dag, på tross av sterkt redusert framkommelighet. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

Det har ikke kommet meldinger om store trafikale problemer i Bjørvika torsdag morgen.

BJØRVIKA: Da dittOslos reporter var i Bjørvika like før klokka 08 torsdag morgen, fløt trafikken greit, på tross av varsel om sterkt redusert framkommelighet.

HVOR ER DET KØ? Følg Oslo-trafikken direkte her!

Ett felt

Onsdag skrev dittOslo.no at det fra torsdag og helt til 10. juli vil bli trafikale problemer i området, fordi det vil være kun ett felt i hver retning, mellom Ekebergtunnelen og Bjørvika.

Torsdag ble også Kong Håkon 5s gate koblet til Dronning Eufemias gate og Nordenga bru.

Men så langt har det kun vært minimale problemer i forbindelse med omleggingen. Riktignok er det noe saktegående trafikk, men verken kaos eller stillstand preger rushtrafikken så langt.

TRAFIKKAOS? Tips oss gjerne på tips@dittoslo.no eller send mms med kodeord OSLOTIPS til 2005

Ulykke

Imidlertid kunne politiet melde om en trafikkulykke tidligere på morgenen torsdag.

Klokka 06.47 meldte Operasjonssentralen på Twitter om et trafikkuhell i krysset Dronning Eufemias gate og Nylandsveien. To biler skal ha vært involvert, og da skal ha blitt noe oljesøl på stedet.

Klokka 07.11 meldes det om at én person er sendt til Legevakten, og at det gikk noe tregt med trafikken gjennom krysset, men bare minutter senere skal også dette ha løst seg opp.

LES OGSÅ: Frykter sykkelulykker i Dronning Eufemias gate

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.