RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Køene ble ekstra lange og tålmodigheten satt på prøve på Europaveien fredag morgen etter at en stasjonsvogn kom borti et vogntog og snurret.
Køene ble ekstra lange og tålmodigheten satt på prøve på Europaveien fredag morgen etter at en stasjonsvogn kom borti et vogntog og snurret.

Liten smell - lange køer

Når det smeller på E6 i morgenrushet, blir konsekvensene store.

ABILDSØ: Det var litt etter klokken 8 i morges at en stasjonsvogn og et vogntog kom borti hverandre på Europaveien ca 300 meter innenfor bomstasjonen på Abildsø.

Politiet fikk melding om alvorlig ulykke, men det viste seg raskt at skadene var svært begrenset. Stasjonsvognen hadde imidlertid snurret etter å ha kommet borti vogntoget, og klarte ikke å komme videre for egen maskin.

Full sperring

Dermed ble det full sperring innover. Stort oppbud av utrykningskjøretøyer gjorde det heller ikke lettere for fremkommeligheten, og innover-køen vokste seg raskt lang.

Nysjerrighetssyndromet slo også til, og dette resulterte i at køene vokste seg store og saktegående også utover. Ja, så stor var nysjerrigheten hos noen at det var flere som skapte farlige situasjoner da de skulle se.

Viking fikk etter hvert den skadde bilen opp på planet, og litt før klokken 9 var veien ryddet. Det tok imidlertid en god stund før de lange køene hadde løst seg opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere