Litt lang ferie i år?

TuvaGaarder Nordlie byr på teaterlek på Chateu Neuf i skoleferien. FOTO: ELLEN RØNNING

TuvaGaarder Nordlie byr på teaterlek på Chateu Neuf i skoleferien. FOTO: ELLEN RØNNING

Kanskje en uke med lek, teaterøvelser, nye venner og masse latter kan friste?

CHATEAU NEUF: Det er hva Tuva Gaarder Nordlie tilbyr teaterglade oslobarn i år. Sammen med Knut Steen, tidligere klassekamerat fra dramalinjen på Hartvig Nissen, arrangerer hun teaterworkshop for barn mellom 9 og 12 år de første to ukene av skoleferien.

– Det er på tide å riste litt løs etter timevis på skolebenken, sier Tuva, og gleder seg til mange morsomme dager i teatersalen på Chateu Neuf.

Tuva og Knut har begge holdt på med barneteater i oppveksten.

– Det har gitt oss så utrolig mye, sier hun, og er kjempemotivert til å dele teatergleden med med nye barn.

Lokalavisen møter Tuva på hennes hjemmebane, Det norske studentersamfunn på Majorstua, hvor hun jobber som nyutnevnt programredaktør i Radio Nova.

– All den gleden vi har hatt av og med teater vil vi gjerne formidle videre, og resultatet av det ønsket er altså sommerens teaterworkshop. Her skal barna få utfolde seg innenfor trygge rammer. Vi skal leke, utforske stemmen, bevege oss og gjerne dumme oss ut for hverandre – ikke noe mestringspress, og alle skal være med på egne premisser. Dette er en form for lek med mange positive bivirkninger – økt konsentrasjon og selvtillit er to av dem, avslutter Tuva. Hun gleder seg veldig til årets sommerjobb!

Teaterworkshop arrangeres i uke 25 og 26, mandag til fredag fra klokken 09 til 15. Påmedling til teaterworkshop@gmail.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag