Litt sambatakter av Bølers gutter

Bøler feier all motstand til side i Norway Cup. Inspirert av Pequeninos fra Brasil.

- Pequeninos er best. Vi så dem mot Skeid i går, og jeg tok en prat med dem etter kampen. Jeg snakker litt brasiliansk, for vi har hus der, forklarer Thomas Haugerud.
Uansett språk - ute på banen viser i hvert fall Bøler sambatakter. Mikal Dahl Jørgensen ordnet 1-0 seier mot Skrim, og sikret samtidig lagets tredje strake seier i Norway Cup. Med ni plussmål og null baklengs er det lite å utsette på innsatsen så langt.
- Vi er ganske gode. Veldig bra egentlig, legger målscorer Mikal ettertenksomt til.
Vinnermålet kom på dødball. Mikal hadde tatt plass på bakerste stolpe og møtte ballen perfekt da innlegget kom.
- Det føltes godt å score. Frisparket kom mot meg, og jeg bare snudde meg rundt og skjøt med vrista. Ganske bra mål, mente Mikal selv.

Originalt heiarop

Det er gjerne målscorerne som stjeler overskriftene, men keeper Jakob Aamodt har hittil holdt buret skinnende rent. Også forsvaret vil ha et ord med i laget.
- Vi har en veldig god keeper. Men, forsvaret er best, konkluderer midtstopper Marius Wangberg.
En annen av suksessingrediensene er det uortodokse heiaropet. Mens andre lag skriker ut et kortfattet motto så høyt de kan, fremfører Bøler en godt koordinert utgave av "hode, skulder, kne og tå". Det skaper oppsikt, og gjerne litt forvirring i motstanderens rekker.
- Alle synes det er litt barnslig, og det kan hende de undervurderer oss litt, Andreas Beck, som er Bølers toppscorer hittil i turneringen.

Går solo

- Hvorfor er dere egentlig så gode?
- Vi er gode til å sentre og skyte, mener Stian Asbjørnsen.
- Og å gå solo fra egen banehalvdel. Det gjorde jeg i forrige kamp, påpeker Robin Kristensen.
Laget er sammensatt av tidligere elever på Nøklevann og Bøler skole. Det er første året de spiller sammen, men det sammensatte miljøet blomstrer og det gir resultater på banen. Målet er å vinne alle kampene i turneringen.
- Det verste laget blir kanskje Bækkelaget. De har vi både slått, tapt og spilt uavgjort mot før. De undervurderer vi ikke, understreker Thomas.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.