RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marie Amundsen (bildet) briljerte mot Nidaros og noterte seg for fire mål og en målgivende pasning.
Marie Amundsen (bildet) briljerte mot Nidaros og noterte seg for fire mål og en målgivende pasning.

Litt skremt

Den suverene serieleder Holmlia gikk mot en oppskriftsmessig storseier hjemme mot Nidaros søndag, men på stillingen 7-1 reduserte tapre gjester hele fire ganger.

Holmlia: Kampens beste spiller, Marie Amundsen (bildet over), startet målkalaset i Holmliahallen etter bare fire sekunder spilt, da hun på meget elegant vis ga Holmlia 1-0.

Rett fra dropp ble ballen lobbet høyt i været fra Beate Olsen, og en høyoffensiv Amundsen traff ballen nærmest som et baseballslag og resultatet ble en minneverdig scoring.

Dominerte i to perioder

Gjestene fra Trondheim fikk sin utlikning til 1-1 etter seks spilte minutter, men da fant Holmlia ut at nok fikk være nok, og scoret seks ganger til og dermed stod det hele 7-1 til vertene før den siste perioden, en periode som skulle vise seg å bli årsverste for de seiersvante Holmlia-damene.

Nidaros sjokkerte

Det var kanskje ikke helt tilfeldig at bunnlaget Nidaros nær kapret poeng mot Akerselva lørdag, for i kampens siste periode sjokkerte trønderne Holmlia med fire reduseringer, slik at ledelsen til Holmlia ble krympet til bare to mål.

Det er heller ikke ofte at Holmlias motstandere tar ut sin målvakt i kampen om poeng, det gjorde Nidaros med tre minutter igjen av oppgjøret - og med litt mer flyt kunne laget virkelig ha stått for en kjempeprestasjon.

I stedet punkterte Marianne Nadim Nidaros sitt håp da hun fastsatte sluttresultatet til 8-5 minuttet før slutt.

Det var stort sett en morsom kamp å spille, men jeg ble faktisk litt skremt mot slutten da Nidaros regelrett sjokkerte oss. Heldigvis så klarte de ikke å ta oss igjen, men litt ergelig å gå på vårt andre periodetap, fortalte kampens beste spiller og firemålsscorer Marie Amundsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere