RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Litterær bydelskveld på Lambertseter


LAMBERTSETERGUTT: Amund Enger kommer til «Den litterære bydelskvelden»på Lambertseter gård onsdag.ARKIVFOTO: ODD INGE RAND
LAMBERTSETERGUTT: Amund Enger kommer til «Den litterære bydelskvelden»på Lambertseter gård onsdag.ARKIVFOTO: ODD INGE RAND
Bajabekk, politikk, rock og Shadows står på menyen til «Den litterære bydelskvelden».

LAMBERTSETER: Det er med andre ord oppveksten på 50- og 60-tallet som danner rammen rundt arrangementet på Lambertseter gård onsdag kveld.

Del på Facebook

Ivar Sekne og Lars Thue har skrevet lokalhistoriske bøker, og vil kåsere om oppveksten på Lambertseter, skolegangen og musikken de spilte. Her handler det om Shadowband- musikk.

Tilhørerne kan vente seg en morsom blanding av politikk og musikk. Blant annet gjør de to et nummer av om Lambertseter er skildret i skjønnlitteraturen, slik Bøler er skildret av Tove Nilsen.

Sekne har dessuten med seg sin vokalgruppe «Full hals». Som gjesteartist kommer Lambertseters egen Amund Enger, artist, musiker og låtskriver, nå aktuell med ny plate.

Frivillighetssentralen på Lambertseter og foreningen Lambertseter gård står som arrangør, og i tillegg til det litterære byr de også på «litteraturgryte» med noe attåt.

«Den litterære bydelskvelden» er et av mange innslag under bydelsdagene.

LES MER OM BYDELSDAGENE HER!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere