RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livet på toppen

I helga var det visning på det som trolig er Groruddalens fineste toromsleilighet.

Høybråten: Toppleiligheten i Høybråtenveien 13b har vært myteomspunnet siden den sto ferdig i fjor. Eieren hadde betalt dyrt for 61 helt tomme kvadratmeter på toppen av det nyrenoverte bygget. Alt inventar og innredning sørget han for selv, så nysgjerrigheten var stor da leiligheten ble åpnet for visning.
Vi hadde første visning på torsdag, men da var det nok bare naboer som var innom, humrer megler Werner Holthe i Ring Eiendom på Veitvet. Han mener dette må være Groruddalens fineste toromsleilighet.
Hele leiligheten er unik, slår Holthe fast.

Eksklusivt

Ifølge megleren er leiligheten på Høybråten midt i blinken hvis man ønsker noe som ingen andre har. Kjøkkenet er håndlaget med tilhørende barløsning i glass. Badet har skiferfliser, glassbyggerstein i stedet for vindu og en rekke flotte detaljer. Og resten av leiligheten står i stil.
Alt er top of the line design. Dette er en ordentlig flott bolig, sier Werner Holthe.
Rosinen i pølsa er likevel den private takterassen på 45 kvadratmeter. Etter noen få skritt der ute, har vi sett hele Groruddalen, fra Ellingrud og Furuset via dalbunnen til Romsås og Vestli.
Dette er boligen for den som ønsker noe ingen andre har, sier Holthe.

Imponert

Selv om førjulsfreden begynner å senke seg over boligmarkedet, var det tett mellom de rosende ordene på søndagens visning. Noen var innom på boligjakt, mens noen også ønsket å se den spesielle leiligheten.
Typiske kjøpere her er enten single som vil ha noe spesielt eller par som ønsker noe eksklusivt. Dette er en leilighet jeg gjerne skulle kjøpt selv, sier Werner Holthe.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere