*Nettavisen* Nyheter.

Livsfarlig brøytekaos

I Beverveien på Veitvet skaper snøen kaos. Manglende brøyting og feil- parkerte biler gjør veiene uframkommelige.

Veitvet:Snøen skaper glimrende forhold i skiløypa, men skaper bare kaos og fortvilelse hos dem som bor utenfor Oslo sentrum. Nesten over alt finner en nedsnødde biler og småveier som er ubrøytet.

Bekymret

På Veitvet er Beverveien et eneste kaos. Totalt uframkommelig. Årsaken er store snømengder som blir liggende og biler som er feilparkert. Dette hindrer all gjennomgangstrafikk.
Hva vil skje om vi får en brann eller andre ulykker? Store biler som utrykningskjøretøy og liknende har ingen mulighet for å komme fram her, undrer beboerne i Beverveien.
Beboere forteller at renovasjonsfolkene har gitt opp å ta seg fram i området. Søpla og restavfall har ikke blitt hentet på to uker. De har også tatt kontakt med trafikketaten. Dette i håp om at de skulle ta en tur for å se på de feilparkerte bilene og kanskje gjøre noe med forholdene.. De lovte å se på det ved leilighet, men ingenting har skjedd til nå.

Dårlig planlegging

Fungerende direktør i Samferdselsetaten, Odd Bratteberg, innrømmer at etaten har blitt tatt på senga. De hadde planer for en middels snøvinter.
Bare to av ti vintre har mer snø enn normalt, sier Odd Bratteberg til Aftenposten.
Han vedgår at nå de ikke greier å ta unna bortkjøring av snøen. Bilene kjører hele tiden, og bare den siste uken er det kjørt vekk 4000 lass. Det er mye snø igjen, men i løpet av neste uke lover etaten at det skal bli bedre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.