Livsfarlige trær over sykkelstien

BLIR LIGGENDE: Syklist Terje Fiskum har prøvd å få kommunen til å fjerne disse trærne som er falt over sykkelstien langs Alna. Uten å finne noen som tar ansvar.

BLIR LIGGENDE: Syklist Terje Fiskum har prøvd å få kommunen til å fjerne disse trærne som er falt over sykkelstien langs Alna. Uten å finne noen som tar ansvar. Foto: Foto: Privat

Terje Fiskum advarer syklister mot trær som er falt ned over sykkelstien langs Alna.

ALNA: Terje Fiskum forteller at han den 25. august syklet oppover langs Alnaelva og møtte trær som var blåst ned over sykkelstien og stengte den fullstendig ovenfor øverste brua som går over Alna.

Del på Facebook

Livsfarlig i høy fart

– Trærne kan være farlige når du kommer i full fart nedover, advarer den ivrige syklisten.

Han har bedt Friluftsetaten om at de fjernes så snart som mulig.

– Jeg klarte å løfte sykkelen over trærne, men unger vil nok måtte snu og sykle tilbake, sier han til Lokalavisen.

Han mener kommunen også bør klippe langs stien.

– Barn som sykler der i kortbukser tar ikke den turen mer enn en gang. Det er umulig å unngå brennesle mange steder, sier han.

Skjer lite

Fiskum har gjort to henvendelser til Oslo kommune om trærne som ligger nedblåst over sykkelstien langs Alnaelva mellom Nedre Kalbakkvei og Grorud stasjon.

Eneste svar han får fra Friluftsetatens arvtaker, Bymiljøetaten, er et automatisk svar på e-mail som forteller at henvendelsen er mottatt. Han har ikke lykkes med å få tak i noen saksbehandler.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.