RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljabruveien rassikres

Innsnevringen i Ljabruveien fjernes delvis denne uken. I løpet av våren blir det vurdert om strekningen må sikres med steinsprangnett.

LJAN: Det begynte brått og plutselig å rase stein ut i veibanen for et par uker siden. Vi måtte reagere med en gang, og stengte av det aktuelle området mellom Herregårdsveien og Ekebergveien, forteller Tom Ausen, områdeansvarlig i Samferdselsetaten.

Klarsignal

Stort snøfall medførte at utbedring måtte utsettes. I mellomtiden har mange bilister irritert seg over at halve veibanen var stengt uten at noe skjedde.
Det er for folks egen sikkerhet vi har sperret av. Nå har vi fjernet alt det løse og renset opp. En geolog fra Vannverket har sjekket fjellsiden og gitt klarsignal til at veien kan åpnes igjen. Kun på en kort strekning like ved Herregårdsveien vil det fortsatt halve veibanen være stengt. Her tør vi ikke ta vekk sperringen ennå, sier Ausen.

Permanent

I løpet av våren skal et fjellsikringsteam fra Mesta sjekke fjellsiden langs Ljabruveien for å vurdere om det skal monteres et permanent steinsprangnett på hele den aktuelle strekningen. Inntil dette er klartlagt ber vi bilistene ta det pent og forholde seg til den sperringen som er der, sier Ausen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere