Gå til sidens hovedinnhold

Ljan sa «ja» til Nordstrand

Tirsdag kveld sa Ljan IFs årsmøte «ja» til sammenslåing med naboklubben Nordstrand.

LJAN: Men avgjørelsen falt ikke uten diskusjoner. Likevel ga et stort flertall (16 mot 4) sitt samtykke til å slå sammen Ljan IF med Nordstrand IF.

Navn og drakt uviktig

Navnet er imidlertid ikke avklart.

Det har vært mindre viktig for oss. Det avgjørende har vært å finne en felles plattform, sier avtroppende styreleder Ole-Jørgen Karlsen.

Draktfarger er heller ikke avklart, men her ønsker begge idrettslag å være så praktiske og økonomiske som mulig.

Vi har samme farger, lyseblått og hvitt, og det koster mer enn det smaker dersom vi skal bytte ut hele beholdningen. Derfor beholder vi nok draktene inntil videre, og får heller bli enige om en ny utgave etter hvert, sier Karlsen.

Hva sier NIF på torsdag?

For at sammenslåingen skal bli et faktum må imidlertid NIFs årsmøte som holdes førstkommende torsdag, komme til samme beslutning som Ljan gjorde i kveld.

Vi har hatt en veldig god prosess, og åpenhjertig dialog frem til nå. Vi er optimistiske, sier Karlsen.

Protest

Årsmøtet startet imidlertid med en protest.

Jon Erik Børresen satte spørsmålstegn ved om innkallelsen til årsmøtet var lovlig.

Det står i vedtektene at innkallelse skal skje minst en måned i forkant, enten direkte til medlemmene eller gjennom media, påpekte Børresen.

Styret på sin side hevder å ha gjort tilstrekkelig ved å blant annet legge ut innkallelsen på nettsidene til klubben, og senere gjennom en annonse i Nordstrands Blad.

Årsmøtet ble til slutt enige om at Idrettskretsen skulle avgjøre hvorvidt innkallelsen var lovlig, og hvorvidt dermed vedtakene er lovlige.

Det nye styret fikk beskjed fra Idrettskretsen dagen etter at årsmøtet var lovlig, og at alle vedtak dermed også er lovlige.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene