RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljan til Landsrennet

Av de ti plassene satt av til Oslo for Landsrennet i alpint er fire av dem kapret av alpinisttalenter fra Ljan.

Ljan: De tre Ljan-jentene som reiser til Landsrennet i alpint i morgen står beskjedent i skolegården utenfor Ljan skole og venter på Nordstrands Blad. Men klassevenninnene er ikke så beskjedne at de ikke innrømmer at de reiser til Voss for å kjøre om gullet.

Innerst inne så kjører jeg om gull, smiler Tuva Telje (11), etter at klassevenninne Vilde Wøien Tefre (12) og Cecilie Peinert (11) allerede har fortalt om gullplanene.

Kjører for gull

Sammen med de tre klassevenninne er også Ljan-gutten Jonathan Carlsen kvalifisert til Landsrennet i alpint. De fyller fire av de ti plassene som skal fylles av Oslo. Det er meget bra av en liten klubb og et lite sted som Ljan. Flere utøvere fra Oslo Syd i andre aldersklasser vil sannsynligvis også kvalifisere seg til diverse landsfinaler dette året. Det beviser at alpinmiljøet gror godt i Kjetil André Aamots hjemtrakter. Men selv om jentene kjører for gull i Voss, har de foreløpig ingen planer om OL eller andre store renn.

Ikke enda i alle fall, sier Cecilie Peinert.

Men at jentene liker fart og spenning i snøen er det ingen tvil om. Et par sekunder etter at Nordstrands Blad var ferdig med praten startet de en skikkelig snøballkrig i snøfonna i skolegården til Ljan skole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere