RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ljansmann drept

Den 78 år gamle mannen som ble drept på Rodeløkka mandag kveld bodde på Ljan.

Ljan: Også den 20 år gamle mannen som nå er siktet for drapet skal ifølge kilder i politiet kommer fra vårt distrikt.

Ifølge VG var den døde 78-åringen tildekket med plastsekker over hodet og beina da han ble funnet av politiet i en leilighet på Rodeløkka ved 22.30-tiden mandag kveld. Det skal ha vært så mye blod på åstedet at det tok noe tid før politiet kunne fastslå om det var en mann eller kvinne som var drept.

Foranledningen for drapet er ukjent, men 20-åringen som er siktet for drapet og det 78 år gamle offeret skal ha kommet til leiligheten etter en bytur. 20-åringen som nå er siktet er tidligere kjent av politiet, og har noen mindre dommer, blant annet for ran. 20-åringen og offeret skal ha møtt hverandre på byen, men det er ikke klart om de to kjente hverandre fra tidligere.

Onsdag ble 20-åringen fremstilt for varetektsfengsling i Oslo Tingrett. I tillegg til fire ukers varetekt må 20-åringen sitte i isolasjon fram til fredag 14. juli.

Han samtykket både tirsdag kveld og onsdag formiddag til varetektsfengsling, men samtykket bare delvis til isolasjonen, sier mannens forsvarer, advokat Arve Ringsbye, til NTB.

20-åringen er fortsatt ikke avhørt av politiet utover en kort samtale tirsdag ettermiddag. Han skal være i for dårlig psykisk forfatning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere