RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løkka best på hjemmehjelp

Nok en gang ble Bydel Grünerløkka kåret til den beste hjemmetjenesten i byen.

Resultatet av brukerundersøkelsen i hjemmetjenesten 2007 viser at Bydel Grünerløkka har de mest fornøyde brukerne i Oslo. Også i 2006 kom Bydel Grünerløkka best ut i undersøkelsen.

Bydel Grünerløkka scorer totalt 82 av 100 mulige poeng. Bydel Østensjø følger hakk i hæl med 81 poeng, mens Nordstrand og Søndre Nordstrand deler tredjeplassen med 79 poeng. Gjennomsnittscoren i Oslo er 76 poeng.

- Denne undersøkelsen sier først og fremst noe om kvaliteten på det arbeidet de ansatte gjør i møtet med brukeren, sier Tage Guldvog.

Han er avdelingssjef for helse og sosial i bydelen og er selvsagt strålende fornøyd.

- Brukerne våre opplever at de får en god tjeneste. Hjemmetjenesten har arbeidet bevisst med brukerorientering, og dette arbeidet må fortsette hele tiden skal kvaliteten opprettholdes og fortsatt økes. Resultatet av undersøkelsen er en stor og meget fortjent oppmuntring og anerkjennelse til våre ansatte, sier han.


Undersøkelsen gjennomføres årlig for hjemmetjenesten i Oslo kommune, og målgruppen er brukere av kommunens hjemmetjenester, både knyttet til praktisk bistand i hjemmet (hjemmehjelp) og hjemmesykepleie. Det er brukerens subjektive opplevelse og vurdering som måles i undersøkelsen.

Spørsmålene i årets undersøkelse kartlegger brukernes vurderinger på syv temaområder:
- Resultat for brukeren
- Brukermedvirkning
- Individuell plan
- Tilgjengelighet
- Trygghet og respektfull behandling
- Trygghetsalarm
- Informasjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere