RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løkka på opprykksjakt


Vil opp: Martin Walberg Bakke (kaptein, f.v.), Kay Børresen (spillende leder) og Thomas Østholt Støa (spillende trener) tror og håper Løkka blir å finne i 1. divisjon neste sesong.
Vil opp: Martin Walberg Bakke (kaptein, f.v.), Kay Børresen (spillende leder) og Thomas Østholt Støa (spillende trener) tror og håper Løkka blir å finne i 1. divisjon neste sesong.
Løkka innebandy er nærmere Østlandsserien enn de noen gang har vært.

LØKKA: Klubben som deltok for første gang i seriespillet i 1996, har stort sett ligget beskjedent til i seriesystemet. Nå har laget en god sjanse til å klatre opp til nest øverste nivå i innebandy-Norge – 1. divisjon Østland.

– Dette kan kanskje være den beste muligheten vi noen gang får, sier spillende trener Thomas Østholt Støa.

Sammen med spillende leder Kay Børresen og kaptein Martin Walberg Bakke har han vært en del av Løkka Innebandy i en årrekke. Nå håper laget å ta en av de to opprykksplassene fra kvalifiseringsspillet som starter denne uken.

Fredag reiser Løkka nordover for å spille mot Lillehammer, og allerede lørdag er det hjemmekamp mot Råde. Etter det venter kamper mot Korsvoll og Horten.

Uten egen hall

– Jeg tror det kommer til å stå mellom oss, Råde og Korsvoll, sier leder Børresen.

Både trener Østholt Støa og kaptein Walberg Bakke innrømmer at de ikke kjenner veldig godt til alle lagene.

– Lillehammer og Horten er lag vi ikke kjenner til, men Korsvoll har vi både vunnet og tapt mot denne sesongen, sier de.

Løkka har to lag på herresiden, og andrelaget har allerede sikret seg opprykk til 4. divisjon. Med opprykk også for førstelaget vil det være en kjempesesong for Løkka Innebandy.

– Vi har rundt 40 aktive. Vi har fått en veldig god bredde, og det er kamp om plassene på laget, sier Løkka-trioen Børresen, Walberg Bakke og Østholt Støa.

Førstnevnte har vært med helt siden stiftelsesåret.

– Vi ble stiftet i Sverdrups gate. De første årene trente vi på Hersleb skole, men nå trener og spiller vi i Haugerudhallen. Vi skulle gjerne hatt et eget sted, sier Børresen.

Ønsker damelag

Han er uansett glad laget har tatt mange steg spillemessig de siste årene.

– Før hadde vi et litt dårlig rykte siden vi spilte ganske hardt. Selv om vi er blitt bedre, føler jeg fortsatt vi er «underdog» i alle kamper vi spiller, smiler Børresen.

Løkka rykket opp til 2. divisjon i 2008, og nå kan altså laget rykke opp igjen. Skulle opprykket gå i boks, har leder Børresen bare ett ønske til:

– Vi har lyst til å få med oss et damelag. Det blir i så fall snakk om et lag på nybegynnernivå, slik at alle kan være med, sier Løkka-lederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere