Lokal start på valgkampen

Begge kan bli BU-leder: Leder av Nordstrand Ap, Steinar Andersen, (t.v.) og Arve Edvarsen, leder av Nordstrand Høyre, er spente på utfallet av valgkampen. På bildet er de i samtale på Sæterkrysset, fredag møter du dem i Lambertseter senter.

Begge kan bli BU-leder: Leder av Nordstrand Ap, Steinar Andersen, (t.v.) og Arve Edvarsen, leder av Nordstrand Høyre, er spente på utfallet av valgkampen. På bildet er de i samtale på Sæterkrysset, fredag møter du dem i Lambertseter senter. Foto: Arkivfoto

Fredag starter den offisielle valgkampen i Bydel Nordstrand. Venstre tjuvstarter tirsdag kveld.

NORDSTRAND: Leder av Nordstrand Høyre, Arve Edvardsen, forteller at alle partiene lokalt i bydelen er enige om å igangsette valgkampen på Lambertseter senter fredag ettermiddag.

– Der vil alle partiene ha stands i 1. etasje fredag ettermiddager og lørdag formiddager frem til valget, forteller han.

– Her kan velgerne møte de som står på listen til bydelsutvalget og lokalpolitikere som står på bystyrelisten, sier han.

Del på Facebook

Verdigrunnlag

Steinar Andersen, leder av Nordstrand Ap, tror det blir en litt spesiell valgkamp i år.

– Vi må veie våre ord og tenke på hva vi sier i forbindelse med hendelsen 22.juli. Det gjelder for alle partier, også Arbeiderpartiet, sier han.

– Likevel er det viktig at vi driver valgkamp ut ifra det ståsted og verdigrunnlag det enkelte parti har. Velgerne skal kjenne igjen våre meninger, betoner Andersen.

Han står, i likhet med Edvardsen, øverst på sitt partis liste til bydelsutvalget. Begge er kandidater til å bli ny BU-leder.

Dialog på øyene

Bekkelaget Ap-lag skal forøvrig ha en egen markering ved Ceresbrygga torsdag kveld. Hit kommer Tone Tellevik Dahl og Rune Gerhardsen.

– Vi legger opp til en valgkampstart hvor vi først og fremst ønsker dialog med lokalbefolkningen, sier leder Eivin Sundal.

Venstre inviterer

Nordstrand og Lambertseter Venstre åpner valgkampen på Lambertseter gård allerede tirsdag 16. august.

Her skal politiske appeller og diskusjon bindes sammen av cubanske rytmer og enkel bevertning.

Lokale venstrepolitikere vil snakke om hva Venstre vil i Bydel Nordstrand i neste fireårsperiode. Ola Elvestuen, partiets 1. kandidat til bystyret, skal snakke om «den grønne byen», Unge Venstre holder innlegg om det åpne samfunn, og ordførerkandidat Odd Dørum holder sluttappellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.