*Nettavisen* Nyheter.

Lokal unggutt svever høyt etter å ha senket Tønsberg

SCORET I DEBUTEN: Joachim Hermansen jubler etter sin drømmedebut i MS-trøya.

Ingenting betyr mer enn når lokale unggutter tar steget opp på A-laget. Torsdag senket Joachim Hermansen (19) fra Manglerud GET-ligalaget Tønsberg med sin første scoring for klubben.

MANGLERUD: – Det er utrolig morsomt å få tillitt. Jeg har sett opp til A-laget, og det er morsomt å få spille en så viktig kamp, sier Joachim Hermansen.

LES OGSÅ: Manglerud Star senket GET-lag i sin vei mot opprykk

Han sendte Manglerud Star opp i 2-0 ledelse i andre kvalifiseringskamp til GET-ligaen, da MS til slutt vant 2-1 over Tønsberg.

– Andreas Paulsen Aas velger å skyte i stedet for å sentre til meg. Det blir en retur som jeg skyter i mål. Det var bra Andreas ikke sentret, for da hadde ikke det blitt mål, smiler matchvinneren, som kun har spilt to A-lagskamper for MS.

– Jeg var med på to sjeldne tap denne sesongen. Først mot Kongsvinger hjemme og så mot Hasle/Løren borte.

Resultater og tabell: Kvalifisering til GET-ligaen 2014-2015

Mye oppmerksomhet

Etter torsdagens kamp har det vært mye oppmerksomhet på unggutten.

– Gutta synes det var utrolig kult at jeg ble matchvinner. I tillegg har det vært mye gratulasjoner på Facebook, som gikk ut respektløs mot GET-ligalaget Tønsberg, sier Hermansen.

– Vi viser ikke respekt. Vi har sett hele sesongen at vi har vært klart best i 1. divisjon og vi har tatt med den selvtilliten inn i kvaliken, sier han.

Se bildeserie fra Manglerud Stars kamp mot Tønsberg her!

Viktig kamp i kveld

Nå håper Joachim Hermansen at han får spille de neste kvalikkampene. Men han skal også prøve å sende U-20 laget til MS videre fra kvartfinalen i Landserien.

– Den kampen er den viktigste nå. Vi tapte 1-8 mot Storhamar på onsdag og må vinne denne for å ha sjanse til å gå videre. Vinner vi i kveld blir det en avgjørende kamp tirsdag, sier han.

Det blir mye hockey på deg?

– Det er bare morsomt det. Vi er inne i den kuleste delen av sesongen, avslutter matchvinneren fra gårsdagens kamp mot Tønsberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag