RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SCORET I DEBUTEN: Joachim Hermansen jubler etter sin drømmedebut i MS-trøya.
SCORET I DEBUTEN: Joachim Hermansen jubler etter sin drømmedebut i MS-trøya.

Lokal unggutt svever høyt etter å ha senket Tønsberg

Ingenting betyr mer enn når lokale unggutter tar steget opp på A-laget. Torsdag senket Joachim Hermansen (19) fra Manglerud GET-ligalaget Tønsberg med sin første scoring for klubben.

MANGLERUD: – Det er utrolig morsomt å få tillitt. Jeg har sett opp til A-laget, og det er morsomt å få spille en så viktig kamp, sier Joachim Hermansen.

LES OGSÅ: Manglerud Star senket GET-lag i sin vei mot opprykk

Han sendte Manglerud Star opp i 2-0 ledelse i andre kvalifiseringskamp til GET-ligaen, da MS til slutt vant 2-1 over Tønsberg.

– Andreas Paulsen Aas velger å skyte i stedet for å sentre til meg. Det blir en retur som jeg skyter i mål. Det var bra Andreas ikke sentret, for da hadde ikke det blitt mål, smiler matchvinneren, som kun har spilt to A-lagskamper for MS.

– Jeg var med på to sjeldne tap denne sesongen. Først mot Kongsvinger hjemme og så mot Hasle/Løren borte.

Resultater og tabell: Kvalifisering til GET-ligaen 2014-2015

Mye oppmerksomhet

Etter torsdagens kamp har det vært mye oppmerksomhet på unggutten.

– Gutta synes det var utrolig kult at jeg ble matchvinner. I tillegg har det vært mye gratulasjoner på Facebook, som gikk ut respektløs mot GET-ligalaget Tønsberg, sier Hermansen.

– Vi viser ikke respekt. Vi har sett hele sesongen at vi har vært klart best i 1. divisjon og vi har tatt med den selvtilliten inn i kvaliken, sier han.

Se bildeserie fra Manglerud Stars kamp mot Tønsberg her!

Viktig kamp i kveld

Nå håper Joachim Hermansen at han får spille de neste kvalikkampene. Men han skal også prøve å sende U-20 laget til MS videre fra kvartfinalen i Landserien.

– Den kampen er den viktigste nå. Vi tapte 1-8 mot Storhamar på onsdag og må vinne denne for å ha sjanse til å gå videre. Vinner vi i kveld blir det en avgjørende kamp tirsdag, sier han.

Det blir mye hockey på deg?

– Det er bare morsomt det. Vi er inne i den kuleste delen av sesongen, avslutter matchvinneren fra gårsdagens kamp mot Tønsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere