*Nettavisen* Nyheter.

Lokalavisa vokser

Østkantavisa trapper opp satsingen fra nyttår og vil da komme i postkassene hver torsdag. I tillegg kan du lese avisa på flunkende nye nettsider.

Oslo Øst: Østkantavisa har blitt en populær aktør i nærmiljøet, noe ansvarlig redaktør Tore Bollingmo synes er både hyggelig og ikke minst inspirerende.
Øker staben
Avisa er i dag et av de viktigste bindeleddene for de som bor i Oslo indre øst. Fra den spede begynnelse har avisen vært drevet frem av lokal entusiasme og nærhet. Østkantavisa ønsker nå å være enda tettere på både lokalt næringsliv, kultur, sport og politikk. Og for den saks skyld dagligliv. Vi øker derfor bemanningen og trapper opp til å bli ukeavis fra nyttår, sier Bollingmo.
Med unntak av noen torsdager ved høytider og i sommerferien vil Østkantavisa fra 12. januar altså komme hver torsdag. Som før vil den komme i to utgaver, en for Gamle Oslo og en for Grünerløkka/Sagene. Opplaget er tilsammen 72.000. Østkantavisa er nå en del av et nett bestående av seks samarbeidende lokalaviser som til sammen dekker alle 15 bydeler i Oslo. Ved siden av Østkantavisa er dette Nordstrands Blad, Lokalavisen Frogner/St. Hanshaugen, Lokalavisen Groruddalen, Nordre Aker Budstikke og Ullern Avis Akersposten. Alle avisene vil komme med en utgave hver torsdag, og i sine respektive bydeler komme gratis ut i alle postkasser og bedriftsadresser.
Østkanten på nett
Samtidig er avisas innhold å finne på nett, fra og med denne uka. Redaksjonsjef Tone Granholt-Henriksen gleder seg til å kunne servere oppdaterte nyheter daglig.
Om vi ikke oppdaterer fra minutt til minutt, så skal det ihvertfall kunne leses nyheter daglig. Her vil man finne en god oversikt over arrangementer i nærmiljøet, i tillegg til store og små nyheter fra nabolaget, sier hun.
På de nye nettsidene kan du enkelt komme i kontakt med avisas redaksjon.
Vi håper leserne vil bruke sidene våre aktivt. Vi er avhengige av tips, og tror dette kan være en inngangsport til enda mer av det som skjer i bydelene våre, avslutter Granholt-Henriksen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag