RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalavisen har flyttet

Lokalavisen Groruddalen har flyttet sammen med Nordstrands Blad i nye lokaler på Brynseng. Dette skal gi nye impulser og en bedre avis.

Bryn: Etter halvannet år i Tevlingveien på Furuset, er Lokalavisen Groruddalen nå å finne i nye lokaler helt syd i vårt dekningsområde. Her flyttet avisen i forrige uke inn sammen med vår søsteravis Nordstrands Blad. Mens Lokalavisen Groruddalens leietid i de tidligere lokalene løp ut, hadde Nordstrands Blad for lenge siden vokst ut av sine gamle og utdaterte lokaler. En samlokalisering var derfor naturlig.
Med dette tar vi et steg videre. Vi har økt staben fra seks til ni, og nå har vi kommet over i mer tidsriktige lokaler, forklarer redaktør Christian Haksø.
I de nye lokalene er det toalt 40 arbeidsplasser i åpent landskap, i tillegg til møterom og stillerom. Salgsavdelingene sitter sammen og får mulighet til å samarbeide mye tettere. Samtidig er det felles redaksjonell desk og annonsedesk, og journalistene blir en del av et større miljø.
Alle trives godt her, og vi er en stor familie, sier en fornøyd redaktør.

Bedre avis

Christian Haksø mener Lokalavisen Groruddalen vil bli en bedre avis gjennom samlokaliseringen med Nordstrands Blad. Søsteravisen fra Oslo syd har god tradisjon og over åtti års historie som lokalavis. Haksø tror en samlokalisering med Nordstrands Blad i et større avismiljø vil gi samtlige medarbeidere flere og bredere impulser enn tidligere.
Når vi jobber i en liten redaksjon, kan vi fort bli fokusert på noen få oppgaver og områder, men nå har vi mulighet til å lære av andre som også lager en meget god lokalavis. Flere saker angår dessuten både Nordstrands Blad og Lokalavisen Groruddalen, for eksempel store fellessaker i bystyret og sportsarrangementer med deltakere fra flere sider av byen, sier Christian Haksø.

God kontakt

Selv om de nye lokalene ikke ligger like sentralt i Groruddalen som tidligere, er Haksø overbevist om at avisens medarbeidere ikke vil miste kontakten med folk i dalen.
Med selgere og journalister er vi allerede mye ute i Groruddalen, så vi vil fremdeles synes godt. I de nye lokalene er vi nær både t-bane, tog og vei, slik at beboerne har lett tilgang til å besøke oss og vi har lett tilgang til å komme oss rundt, sier han.
Allerede før leserne fikk vite om flyttingen, fikk redaksjonen sitt første besøk. En forbipasserende så logoen til Lokalavisen Groruddalen utenfor bygget og tok turen innom for å hilse på og få en avis.
Det er viktig å presisere at vi fremdeles er i Groruddalen, smiler Christian Haksø, vel vitende om at bydelsgrensa går langs Brynshøgda, 5 meter utenfor veggen til avislokalene i Østensjøveien 36. Redaktøren kan også avsløre at avisen har store planer om å bli enda mer synlig i Groruddalen i tiden fremover.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere