RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalavisen på nett

Lokalavisen Groruddalens nettsider er endelig oppe, og vi håper daglige oppdateringen kan gi deg en enda bedre nyhetskilde om nærmiljøet ditt.

Groruddalen:Allerede nå ligger det over tusen artikler ute på nettsiden www.lokalavisen.no fra avisen startet, og flere blir det. Lokalavisen Groruddalen skal legge ut samtlige artikler i papirutgaven ut på nettet, og som avisen er tilbudet helt gratis.
I tillegg skal nettsidene oppdateres daglig slik at du ikke alltid trenger å vente en hel uke før avisen kommer i postkassa, men kan sjekke siden regelmessig for artikler i løpet av uka.
- Nettsiden tar Lokalavisen Groruddalen et steg videre. lokalavisen.no gir oss muligheten til å være tidlig ute med de mest aktuelle nyhetene, som for eksempel sportsresultater og BU-vedtak, sier deskjournalist og internettansvarlig Magne Mellem Enoksen.
Nettsiden gir også muligheter til å publisere mer og annerledes stoff enn papirutgaven. Der papirutgaven har begrenset plass, er kapasiteten ubegrenset på internett. Dette gjør det blant annet mulig å publisere større lister og oversikter - for eksempel ved tildeling av midler fra bydelen eller program for bydelsdager.
- Noe av det mest spennende er bildegalleriene. I avisen blir det ofte bare plass til ett eller to bilder fra et arrangement, men i bildegalleriene på nettet kan vi legge ut mange flere. Dette er spesielt morsomt i forbindelse med forestillinger, turneringer og andre artikler fra kultur og idrett, sier Enoksen.
Et nytt element på lokalavisen.no er Jungeltelegrafen. Her kan lesere legge inn ulike arrangement og begivenheter i det vi håper skal bli en omfattende aktivitetskalender for Groruddalen.
På sikt skal vi samarbeide med andre Oslo-lokalaviser og tilby informasjon om begivenheter over hele byen.
Leserne våre kan også delta i diskusjonsforumet hvor vi oppfordrer alle til å ytre sine synspunkter om stort og smått som foregår i dalen. Debattinnlegg blir også lagt ut på siden for å vise samfunnsengasjementet i lokalmiljøet.
Lokalavisen Groruddalen har bare hatt en informasjonsside oppe på nett tidligere og lanseringen av nettsidene våre er noe forsinket, men vi ville gjøre siden så bra som mulig for våre lesere og det har tatt tid. Vi i Lokalavisen håper de nye nettsidene vil falle i smak både hos beboerne i dalen og folk som interesserer seg for Groruddalen andre steder i verden.
- Bruk nettsidene våre aktivt og gi tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan bli bedre, oppfordrer Magne Mellem Enoksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere