*Nettavisen* Nyheter.

Lokale artister på dugnad - onsdag 19. januar

Den siste uka har har flere kjendiser med bakgrunn fra vårt distrikt bidratt gratis i prosjektet Dugnad. Pengene går til Røde kors og Kirkens nødhjelp.

Dugnad er en samkjøring mellom diverse konsertarrangører over det ganske land, hvor en rekke utesteder har arrangert konserter til inntekt for ofrene etter flomkatastrofen i det sørøstlige Asia.

Maria, Magne og Noora

Torsdag kveld var Maria Mena fra Skullerud med på å åpne et stort arrangement ved Rockefeller, hvor blant annet Kurt Nilsen, Ralph Myerz band, Magnet, Span og Thomas Dybdahl deltok gratis. Et steinkast unna, på utestedet Stratos i Folketeaterbygningen, underholdt A- ha kjendis Magne Furuholmen, opprinnelig fra Manglerud, et knippe gjester. En stor overgang fra smekkfulle lokaler på Rockefeller til Stratos som til sammen hadde besøk av 64 betalende gjester, men et intimt og hyggelig møte med en av landets mest legendariske artister. Ikke nok med det- lørdag kveld var det Noora Noors tur. Stjernen fra Holmlia underholdt også på tidligere nevnte Stratos. Hvor mye penger prosjektet Dugnad har høstet inn hittil vites ikke, men du har fortsatt muligheten til å støtte med penger samtidig som du kan oppleve en bit av hovedstadens kulturelle mangfold. I kveld arrangeres er det nemlig litteraturkveld på utestedet Mono ved Youngstorget i forbindelse med Dugnad. Sjekk ut www.dugnad.net eller www.panorama.no for ytterligere opplysninger om kommende arrangementer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag