RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokale helter i Svingen

Sebastian fra Bøler spiller Nure og Yvonne fra Ekeberg spiller Akaya i årets julekalender på NRK.

SVINGEN: Den svært populære serien "Linus i Svingen" har i år fått sin julekalenderversjon gjennom barne-tv-programmet "Jul i Svingen". To av hovedrolleinnehaverne er fra "vårt område".

Sebastian Warholm fra Bøler og Yvonne Johnsrud fra Ekeberg spiller de to populære figurene Nure og Akaya. Begge var også med i "Linus i Svingen". Det er som nevnt to av hovedrollene. Nure bor i serien sammen med sin overbeskyttende mor, men vi aner et gryende ungdomsopprør. Først og fremst er Nure uansett en snill gutt som ønsker at han hadde vært litt mer modig. Akaya er den snusfornuftige av barna, og hun deler gjerne sine betraktninger med resten av gjengen nær sagt når som helst. Særlig kan hun mye om alt ute i naturen.

Jul i svingen handler om de små, viktige tingene i livet, fortalt med humor, litt ertelyst, og mye varme, heter det fra NRK. I tillegg til selve tv-programmet har serien også egne internettsider og en egen "radiokalender" som sendes umiddelbart etter tv-programmet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere