RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokale krefter tro til på Holtet


Det var folksomt på Holtet-dagen lørdag. De mange tilbudene lokket folk ut i godværet.
Det var folksomt på Holtet-dagen lørdag. De mange tilbudene lokket folk ut i godværet.
Værgudene viste seg fra sin beste side da Holtet-dagen gikk av stabelen på lørdag.

HOLTET: Marienlunden ved trikkeholdeplassen på Holtet ble etter hvert fylt opp med mange nysgjerrige gjester. Lokale foreninger, Bekkelaget skoles musikkorps, besøk fra EKT Rideskole og den lokale brannstasjonen sørget for å gi beboerne en fin markering.

Opptatt av regulering

Formannen i Bekkelagshøgda vel, Helge Amundsen, kunne fortelle at det er et stort engasjement for lokalmiljøet og at mange er opptatt av den store utbyggingen av boligblokker som er satt igang på Holtet.

- Hvordan kan vi ta imot ekspansjonen og hvordan skal vi få avviklet trafikken, spør han seg.

Flere av områdets foreninger hadde satt opp stands, og spesielt var det Innbyggerinitiativet Holtet Lokalsenter som fikk mange henvendelser og spørsmål i forbindelse med reguleringsplanen som nå foreligger for området.

«Aksjon Bevar Holtet» er en lokal interessegruppe som arbeider for at utbyggingen skal være forenlig med den eksisterende bebyggelsen. Mange ville vite mer om utbyggingen og hvordan planene for Holtet er fremover.

Velforeningen stilte opp med gratis boller og saft, Menigheten stile med kaffe og vafler. De lokale kreftene sørget også for underholdning. Barna i Bjørg Grete Danseforum hadde en flott oppvisning til pop- og diskomusikk.

God stemning

Bekkelaget skoles musikkkorps kom marsjerende inn til Marienlunden og skapte god stemning med sine flinke og unge musikanter.

Den lokale tryllekunstneren William vartet opp med mange triks og tryllerier. I tillegg kunne han også trylle frem både katter og hunder av ballonger som han ga bort til mange av barna.

Fra Bekkelaget skole kom Enja Nyoldt og Emely Støtvik Solem med farger og ansiktsmaling. Det ble travelt for jentene, for mange barn ville gjerne male seg ut som dyr eller få en blomst på kinnet.

Populært var det også med besøk fra den lokale brannstasjonen. Brannmann Tom Ørbeck Olsen lot barna få sitte i førersetet og tok seg villig tid til en prat. Besøk ble det også fra EKT Rdeskole, som kom med hest og vogn. Alle som var interessert fikk en frisk liten kjøretur rundt i området.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere