RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokalhistorisk i friluft

Også i Bekkelagshøgda Lokalhistoriske forening har vårsesongen begynt, og i morgen (tirsdag) har de friluftsmøte på Brannfjell.

Brannfjell: I morgen kl. 18.30 samles vi til friluftsmøte på Brannfjell, sier lederen av Bekkelagshøgda Lokalhistoriske forening Dag Jarnøy. Stedet blir ved hustuftene til plassen Nylendet som ligger rett ved krysset Erlandstuveien og Sandstuveien. Her blir det fortalt litt om stedet.

I og med dette er en plass foreningen gjerne vil holde i hevd, oppfordres de som har anledning til det å være med på en liten ryddeaksjon.

Det blir også en liten avstikker innom der Solkolonien lå for 80 år siden. Her blir det fortalt litt om historien til stedet og det som skjedde her.

Det er hyggelig om de som kommer tar med seg kaffe og litt og bite i, og praktisk er det jo å ha en klappstol, sier Jarnøy.

Hage-frokost

Neste arrangement Bekkelagshøgda Lokalhistoriske forening anbefaler sine medlemmer å være med på, er den nå etter hvert så tradisjonelle "Frokost i det grønne" som Eikabergtinget står for. Dette holdes i hagen ved Ekeberg hovedgård (campingplassen), og datoen man må holde av er søndag 11. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere