*Nettavisen* Nyheter.

Lokalmiljøet i sentrum

Arne Huuse har sendt stafettpinnen videre til Leiv Olav Dalen i Bekkelaget Rotary.

Sommer betyr så mangt - blant annet presidentskifte i Rotary-klubbene.

BEKKELAGET: Oppgaver i lokalmiljøet stod i sentrum da avtroppende president Arne Huuse overlot presidentvervet i Bekkelaget Rotaryklubb til Leiv Olav Dalen. Presidentskiftet skjedde i friluft utenfor en sommerstengt Brannfjell skole der klubben normalt holder sine møter.

Den nye presidenten lovet kontinuitet i klubbens ulike aktiviteter, men pekte på at det ligger oppgaver og venter. Rotarys medlemmer representerer ulike yrkesgrener, og Dalen mente klubben derfor sitter inne med kompetanse som kan komme andre til nytte.

Han nevnte spesielt videregående skoler i distriktet der Rotary kan bidra positivt i arbeidet med å opprette egne elevbedrifter innen fag som "Entreprenørskap og bedriftsutvikling". En klubb som Bekkelaget har medlemmer med erfaring på begge disse områdene, erfaring som klubben under den nye presidenten gjerne deler med unge gründere.

I forbindelse med presidentskiftet ble også programmet for sommeren og høsten presentert. Det viser stor bredde i aktuelle temaer med egne og inviterte foredragsholdere. Men fra flere ble det understreket at en rotaryklubb er mer enn en foredragsklubb og at den viktigste innsatsen skjer i ulike prosjekter, ikke minst på lokalplanet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag